Bygg walk in closet

Bygg egen walk in closet

Många är vi som vill ha en egen walk in closet hemma. Den får gärna ligga i anslutning till sovrummet och vi ska kunna gå in där och få en perfekt överblick över alla våra kläder..vilken dröm…:) Men- även om du inte har ett rum över där hemma, så kan du ta till dig tipsen på bloggen och göra det bästa av vad du har. Här kommer lite tips!

walk in closet
Den walk in closet vi ser till vänster är en riktig dröm med gott om plats för kläder, skor och accessoarer samt ett eget sminkbord..

Tips till din walk in closet;

– Som sagt- börja med att se vilka möjligheter du har i rummet: Har du ett helt rum eller bara en hörna? Ska du platsbygga eller köpa en färdig garderobsinredning?

– Fundera över vilken inredningsstil du vill ha i din walk in closet? Vill du ha den enkelt inredd eller riktigt lyxig med glitter och glamour á la hollywood? Vilka färger passar in? Har du ett litet fönster eller inget fönster alls så kanske en ljus garderobsinredning är att föredra.

– Mobila hängare och hyllplan som går att flytta runt efter behov är väldigt bra för att kunna anpassa inredningen i din walk in closet efter behov som förändras.

– Om du ska bygga upp en ny vägg: tänk ut all inredning först och mät upp hur mycket plats den kommer att ta innan väggen kommer på plats.

– Om du är osäker på om du vill ha en permanent uppbyggd vägg, pröva en annan variant först, till exempel en hög skärm.

– Dra  elen i den nya väggen om du har byggt nytt. Kanske kan du gömma sladdarna smart i en del av inredningen.

– Spotlights ger ett vackert och flexibelt sken i din walk in closet.

– Utnyttja höjden och skaffa en hög stege – gärna förankrad i taket – för att komma åt den högsta förvaringen.

– Prisvärd garderobsinredning hittar du på de vanliga byggvaruhusen.

Läs mer om snygga walk in closet, Inredning till walk in klädkammare/ walk in closet

2 reaktioner till “Bygg walk in closet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *