Förnya dina kuddar med nya kuddfodral

Kuddfodral

billiga_kuddar
Kasta inte dina gamla kuddar, klä om dem enkelt och billigt med fräscha kuddfodral

Att inreda är ju mycket om att följa trender eller följa känslor man själv har för färger, mönster och material. Inredningen påverkas ju ofta av årstider med. Möbler kan vara svåra att byta ut efter humör och årstid eller för speciella högtider, medans inredningstextilier är lättare. Detta inlägg handlar om prydnadskuddar i hemmet. Ett hems kompletta inredning består ofta av stor % textilier. Det är svårt att sy ihop en komplett inredning och få det hemtrevligt och mysigt utan kuddar, gardiner, plädar och kanske mattor. Prydnadskuddar och soffkuddar tar ofta mycket plats, men fördelen är att idag är utbudet av kuddfodral att köpa minst lika stort som utbudet av att köpa helt nya kuddar. Kuddfodral låter dig på ett billigt och miljövänligt trolla med din inredning hemma, dessutom tar inte kuddfodral hopvikta i garderoben mycket plats heller. Kuddfodral är billigt och som tidigare nämnt ett mycket bra miljöval, varför kasta dina gamla kuddar och köpa nya när du så enkelt kan trä på ett nytt kuddfodral och få en ny kudde med ett fräsch utseende som är tidsmässigt och humörmässigt rätt i ditt hem.

Klä om dina gamla kuddar med kuddfodral

kudde_trolleri
Klä enkelt om dina gamla prydnadskuddar med kuddfodral

Det är enkelt och billigt att handla nya kuddfodral. Istället för att kasta dina gamla prydnadskuddar för att du tröttnat på dess färg eller mönster är inte heller bra för miljön, en prydnadskudde eller en soffkuddes livslängd är ju trots allt längre än en sovkuddes, det är sällan man behöver kasta en soffkudde eller en prydnadskudde för att den blivit sliten eller tillplattad, man kastar dem för det är vad inredning mycket handlar om, att förnya och bygga vidare på hemmets inredning genom att förnya saker som just prydnadskuddar och andra textilier. Sen är det nog mycket ovisshet, du visste väl att det idag säljs väldigt snygga kuddfodral för dina prydnadskuddar till ett mycket lägre pris än vad det skulle kosta att köpa helt nya kuddar. Detta gillas mycket av de med ett miljötänk också. Ibland kan det vara svårt att få till den kompletta inredningen hemma när man inreder och planerar, Kuddar och andra textilier används flitigt av privatpersoner och inredningsspecialister, för de gör faktiskt en stor inverkan på både stil och mysfaktor i ett hem, soffkuddar kanske inte märks så mycket i hemmet av gäster, men de har stor effekt på den kompletta inredningen. Prydnadskuddar , gardiner, mattor utgör tillsammans en stor del av hemmet, de påverkar belysning, de påverkar även ljudnivån på ett positivt sätt, kuddar, mattor och gardiner arbetar tillsammans med att dämpa ljud som studsar mellan hårda väggar, fönster och möbler.

Att inreda snyggt med kuddar med snygga kuddfodral

Här ovan är tre exempel på inredning av rum, där kuddarna faktiskt spelar stor roll i slutresultatet. Den längst till vänster tex I detta exempel gillar man inte att bryta av med olika färger utan föredrar att allt följer samma mönster och man har valt att klä kuddarna med matchande färger och mönster som soffan. Inte modernt i min mening men ändå smakfullt om man vill ha det neutralt och harmoniskt med färgerna i ett rum. Detta alternativ passar när man har en ljus soffa som i detta fall, men svarta kuddar i en svart soffa skulle inte vara särskilt snyggt då de inte får fokus alls då. Nästa bild, den röda soffan blir min favorit bland dessa tre. Det låter ju inte som man kan matcha vinröd soffa med blå kuddar, men tar man en titt så passar det faktiskt, kanske mycket PGA en sån liten detalj som den blå glasskålen på bordet? de snygga marina kuddarna eller soffkuddarna i lantlig stil får fokus i denna kombo. Sen har vi sista bilden, ett modernt IKEA hem , moderna tavlor och möbler, kräver också moderna kuddfodral på kuddarna, randiga mönster svart/vitt, samt en vit kudde med djurmotiv som faktiskt av någon anledning passar in i inredningen här. snyggt och enkelt. Jag skulle våga säga att kuddarna i samtliga tre exempel höjer mysfaktorn, håller du med? Detta är en blogg som främst handlar om walk in closets men då även kuddar har blivit populärt i walk in closets så passar vi på att skriva ett motiveringsinlägg till folk att fräscha upp era gamla soffkuddar hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *