Klädkammare Glitter

Klädkammare med Glitter!

Idag får ni lite inspiration från klädkammare/ walk in closets med glitter, passande den inredningsstil vi har nu med lite metallic- inslag och det passar dessutom extra bra så här inför jul och nyår!

walk in closet

Det här är en av de absolut snyggaste walk in closeten jag har sett! Modern glittrig lampa, vit inredning, bord i mitten med plats för förvaring och massor med hyllor och förvaring i bakgrunden, vilken dröm! Kläderna är dessutom färgkoordinerade för ett fulländat intryck. Bild från Pinterest.

 

 

Tips för att få en klädkammare med Glitter!

Så här får du din egna walk in closet:

– Börja med att se på inredning på nätet för att hitta din stil och färg.

– Inredning till klädkammaren hittar du billigast hos byggvaruhus. Googla på nätet för att hitta den som passar bäst. Behöver du hjälp med montering så kan du söka efter en bra snickare som kanske tom även kan bygga till så hyllorna ser inbyggda ut.

– Vill du ha en klassisk stil passar en klassisk kristallkrona bra, vill du ha en mer modern stil i din walk in closet kanske du ska välja en lampa liknande den ovan. (Jag har sett liknande på Belysningsdesign tex)

– Till en klädkammare med glitter och glamour passar det bäst med en diskret och vit basfärg. Undvik ljusrosa detaljer  och andra ljusa pasteller då det kan bli för gulligt tillsammans med glittret.

– Sätt in mobila hängare och hyllplan i walk in closeten som går att flytta runt efter behov.

– Om du är osäker på om du vill ha en permanent uppbyggd vägg pröva en annan variant först, till exempel en hög skärm.

– Spotlights blir supersnyggt i din walk in closet- Prisvärd garderobsinredning hittar du på de vanliga byggvaruhusen.hts ger ett vackert och flexibelt sken.Dra  elen i den nya väggen, både snyggare och enklare.

Tänk på att inte inreda med för mycket metallic och glitter i din klädkammare då det kan se lite billigt ut och lätt bli för mycket. Metallic passar bra ihop med en stram inredning och dova färger. Den passar mindre bra ihop med för mycket  starka färger som lila, rött och rosa. Romantisk eller barockstil blir det heller inte så bra att mixa medmetallic.

Mer inspiration till din lyxiga walk in closet får du på Karros Drömhem.

Fler favoriter bland klädkammare:

Hoppas du fick lite bra tips till din klädkammare!

3 reaktioner till “Klädkammare Glitter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *