Manlig elegant garderob

Det bara liksom lyser lyx om denna walk in closets för män, som förmodligen aldrig skulle fungera för kvinnor. Jag gillar utseendet på denna, stilrent och på nåt sätt enkelt och lyxigt samtidigt håller ni med? Dock är ju glas ett jobbigt material att hålla skinande då det snabbt drar till sig små fläckar och fingeravtryck, dessutom är ju glas ett väldigt dyrt material, men ja hade jag plats för en walk in closet hemma skulle detta absolut kunna vara hur jag vill att det ska se ut, detta är egentligen den första walk in closeten jag sett som inte det det minsta feminim ut, den är manlig rakt igenom.

4 reaktioner till “Manlig elegant garderob”

    1. Hej, jag är ledsen jag vet tyvvär inte vem tillverkaren är. Mitt bästa tips är att du googlar bygg walk in closet på bilder så kanske du hittar någon du gillar där. MVH Karoline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *