Organisera klädkammaren

Organisera klädkammaren!

garderob
Källa: Michael Fullen

Jag håller på och organiserar i mina klädkammare hemma- vilket verkligen behövs kan jag ju lova..:S Jag vet ju hur jag ska göra men inte alltid man lever som man lär. Jag har varit tvungen att rensa bland annat på grund av mina elaka grannar i huset som snodde en bit av mitt förrådsutrymme- ja helt sanslöst, ni kan läsa om det på Karros Drömhem. En positiv sak av det hela har ändå varit att jag varit tvungen att rensa, vilket jag skjutit på innan. Här tänkte jag i alla fall dela med mig av lite tips som jag tänkte följa även själv framöver:

 

 

Rensa klädkammaren

– Börja med att ta ut allt som är i oordning för att sedan sortera in kläderna i olika kategorier: underkläder, varma tröjor, osv.

– Dela upp sommarkläder och vinterkläder.  Har du ont om plats kan du packa ner sommarkläderna på hösten och packa upp dem igen på våren.

– Kläder du inte brukar använda kan du lägga i en låda som du går igenom om ett år- det du fortfarande inte vill använda kan du ge bort.

– Utnyttja smarta förvaringslösningar som galgar för tex halsdukar, hängare som man hänger på dörren osv.

– Utnyttja alla ställen du har förvaring. Har du plats över garderoben kanske du får plats med snygga vita lådor där.

klädkammare

Här en klädkammare i klassisk stil i vitt: enkelt och snyggt. Tänk att ha en sådan rymlig klädkammare med plats för en platsbyggd byrå i mitten, där du kan ställa smycken och andra accessoarer. Lite annorlunda är de två mindre kristallkronorna istället för den klassiska stora kristallkronan man ofta hittar i klädkammare. En annan snygg lösning för belysning är spotlights som ger en lite modernare stil.

 

 

klädkammare

Ännu en snygg klädkammare: Fullt med lådor som ger dig plats för alla mindre accessoarer, topar osv. Ser snyggt ut men kommer man verkligen ihåg var allt ligger i alla smålådorna. Utrymmet över byråerna tycker jag används lite tråkigt, där skulle jag vilja ställa väskor och smycken. Kläderna skyddas av glasdörrar vilket är bra om man inte använder kläderna så ofta.

Inredning klädkammare

Bygga walk in closet, Inspiration klädkammare

Hoppas du fick något bra tips till att organisera klädkammaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *