Snyggt med denna färgkombination


Blir sällan fel med denna färgkombination vad man än bygger eller inreder hemma tycker jag. Jag tycker detta är ritkigt manliga färger på en garderob, dessutom ser det riktigt elegant ut tycker jag. Killen som har denna garderob är förstås en snobb och det hänger bara kostymer där, skulle det hänga färgglada hawaiiskjortor där skulle det inte se lika stilrent ut. Så min fråga denna morgon är :

Om man bygger en walk in closet , ska man då ha i åtanke vad för typ av kläder man har och vilka färger man främst har på de plagg som ska lastas in där? 
Svaret på detta vet jag faktiskt inte, skulle jag bygga en walk in closet hemma skulle jag nog tänka till lite grann, utforma och måla garderoben efter den typ av kläder jag har… men om alla gör det vet jag inte? Vad tror du ?

3 reaktioner till “Snyggt med denna färgkombination”

  1. Vet du var man kan få tag på svarta metal delar till garderoben. Hos mig finns precis som hos honom väldigt mycket svart och vitt och jag är i färd att bygga en walking closet i min berlin lägenhet.
    Bästa hälsningar,
    m

    1. Hej Malin, tyvvär vet jag inte var du hittar dem.. Mitt tips är att du googlar på svarta detaljer till garderob, och annars att du kontaktar en snickare som säkert har bra tips! MVH Karro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *