Walk in closet guldtema

Walk in closet med creme och guld..

Här får du inspiration till en walk in closet med temat guld, creme och vitt- klassiskt, stilrent och snyggt! Denna höst känns det som att vi ser guld överallt i affärerna och det blir väldigt fint att mixa in de guldiga inredningsdetaljerna med en annan diskret inredning med ljusa färger och lyxiga material.

walk in closet

Inreda hemma med guld

När du ska inreda med guld hemma så finns det några saker att tänka på så att inredningen inte ser billig ut, här får du bästa tipsen!

1. Tänk på att inte välja för mycket blänkande material tillsammans i inredningen då det ser för pråligt ut då.

2. Guldiga inredningsdetaljer passar bäst ihop med strama linjer i övrigt. Detta är dock en smaksak och i rätt inredning kan faktiskt en prålig guldram med ornament bli jättefint! Tänk dig tex en stor guldspegel i en i övrigt vit och strilren hall, det kan vara jättefint!

3. Färger som passar ihop med den varma guldiga färgen är ljusa dova färger i rosa, creme, dovt lila, duvblå och orange tex.

4. Välj gärna en struktur för inredningen i rummet och välj om du vill ha guld i textilier eller ramar tex. Att välja guldiga gardiner och även guldiga kuddar kan kanske bli lite mycket. Att välja små ljusstakar i guld/mässing som matchar tavelramar kan vara tillräckligt mycket av den blänkande inredningen.

5. Välj rätt material på inredningsdetaljerna och undvik de guldiga detaljerna som ser oäkta och billiga ut. Det ska gärna vara prisvärt men det behöver för den skull inte se billigt ut! Ofta ser det mer genuint ut om guldmaterialet har en aning nedmattad yta.

walk in closet

Läs om mer inredning

Se mer inredning på sidan sovruminspiration.se!

Få mer inspiration till din walk in closet här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *