Walk in closet

Lyxig walk in closet

Kolla in den här lyxiga walk in closeten- vilken dröm med plats för kläder, accessoarer, skor och smycken..

walk in closet

 

walk in closetwalk in closetwalk in closet

Bilden ovan till vänster hör inte till walk in closeten ovan men fick ändå vara med- så cool lösning med en stor spegel bakom sminkbordet!

Lyxig walk in closet

Så här får du din lyxiga walk in closet

– Samla inspiration till din walk in closet från bilder på nätet och i tidningar. Försök att ha en diskret bas i inredningen  för att sedan byta ut mindre accessoarer som speglar osv.
– Fundera ut vilken inredningsstil du vill ha i din walk in closet.  Är det en stilren hotellstil, en snygg  New England stil eller en romantisk lantlig stil du vill ha?
– Hur ser golv och väggar ut i rummet? Om du har mörka golv så kanse vita möbler kan vara bra för att ljusa upp, passar perfekt in med new england stilen! Om du vill ha mörka möbler så ska du kanske försöka använda lite ljusare textilier så det inte blir för mörkt.
– Ljuset är viktigt i din walk in closet. Satsa gärna på spotligths som belyser dina snyggaste plagg och accessoarer.

– Satsa gärna på en stor spegel och även andra spegel detaljer på exempelvis ett litet bord, lampor osv, beroende på hur mycket plats du har. Tapeter med lite skimmer passar också bra här!

– En walk in closet ska gärna ha en kristallkrona för den ultimata lyxkänslan. Storleken och stilen beror på storlek och stil i din walk in closet i övrigt.

– Se till att du har bra förvaring i din walk in closet för att slippa se mindre snygga kläder och detaljer. Låt dina snygga saker synas i de öppna hyllorna och göm annat som inte är mindre snyggt.

– Lättast blir det att inreda en vit, klassisk walk in closet för att dina saker ska framhävas snyggast. Vill du ha en annan färg eller en mer modern walk in closet får du kanske tänka till lite extra. Mer om sådana varianter på walk in closets kommer!

Fler Walk in closets:

Paris Hilton har en lyxig walk in closet. Svart walk in closet, Walk in closet tips

Fler walk in closet tips kommer snart!

3 reaktioner till “Walk in closet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *