Walk in closet New england

Walk in closet New england

Gillar du new england stilen och vill ha den i din walk in closet? Det finns några saker du bör tänka på innan du sätter igång, här får du bästa tipsen!

walk in closet

walk in closetwalk in closetwalk in closet

 

Walk in closet

New england Style

– Börja med att samla inspiration från New England stilen. Vilka delar av inredningsstilen passar dig och din walk in closet? Se inspirations bilder från inredningsstilen och från andra walk in closets.
– Tänk mörka möbler och ljusa accenter.
– New Englandstilen är stilren och klassisk. Undvik för mycket dekorationer och låt de rejäla snygga möblerna dominera.

– Hur ser golv och väggar ut i rummet? Om du vill ha mörka möbler så är det bra om du har ett stort fönster för att få in ordentligt med ljus.
– Ljuset är viktigt i din walk in closet, speciellt om du har mörka möbler. Satsa gärna på spotligths som belyser dina snyggaste plagg och accessoarer. Rikta spotlightsen mot ljusa delar i rummet för att framhäva dessa.

– Satsa gärna på en stor spegel och även andra spegel detaljer på exempelvis ett litet bord, lampor osv, beroende på hur mycket plats du har. Speglar förstorar och kan hjälpa till att framhäva den del av rummet som du riktar den mot.  Sitter spegeln vid et fönster eller en lampa förstärks ljuset i rummet. Tapeter med lite skimmer passar också bra här!
– En walk in closet ska gärna ha en kristallkrona för den ultimata lyxkänslan. Storleken och stilen beror på storlek och stil i din walk in closet.

– Se till att du har bra förvaring i din walk in closet för att slippa se mindre snygga kläder och accessoarer. Låt dina snygga saker synas i de öppna hyllorna och göm annat som inte är mindre snyggt.

Fler walk in closets:

Paris Hilton har en lyxig walk in closet. Svart walk in closet, Walk in closet tips

Hoppas du fick lite tips till din walk in closet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *