Inreda walk in closet

Inreda walk in closet

Ska du inreda en egen walk in closet hemma kommer här lite tips och inspiration till inredningen!

Nu till vårens inredning 2013 kommer det mycket elegant, maskulina linjer, snygga mönster, välmatchade färger och ljusa pasteller. Se inspiration inredning vår. Varför inte ta in dessa inredningsinfluenser till din walk in closet? Nedan tips och inspiration!

Tips bygga walk in closet;

– Börja med att se vilka möjligheter du har i rummet för din walk in closet: Har du ett helt rum eller bara en hörna? Ska du platsbygga eller köpa en färdig garderobsinredning?

– Fundera över vilken inredningsstil du vill ha i din walk in closet? Vill du ha den enkelt inredd eller riktigt lyxig med glitter och glamour á la hollywood? Vilka färger passar in? Har du ett litet fönster eller inget fönster alls så kanske en ljus garderobsinredning är att föredra. Tänk på att det kan vara bra att inreda din walk in closet så att inredningen går ihop med angränsande rum.

– Mobila hängare och hyllplan som går att flytta runt efter behov är väldigt bra för att kunna anpassa inredningen i din walk in closet efter behov som förändras.

– Om du ska bygga upp en ny vägg: tänk ut all inredning först och mät upp hur mycket plats den kommer att ta innan väggen kommer på plats eftersom det är lite sent att ändra detta när väggen väl är på plats. Du kan pröva först med att sätta upp en skärm för att se hur det blir.

– Dra  elen i den nya väggen om du har byggt nytt. Kanske kan du gömma sladdarna smart i en del av inredningen.

– Utnyttja höjden och skaffa en hög stege – gärna förankrad i taket – för att komma åt den högsta förvaringen i din walk in closet.

– Prisvärd garderobsinredning hittar du på  byggvaruhusen: K-rauta, Bauhaus och Byggmax.

Belysning till din walk in closet

– Spotlights ger ett vackert och flexibelt sken i din walk in closet.

– Vilken lampa som passar i din walk in closet beror på vilken inredningsstil och vilka färger du har hemma, samt hur ljust rummet är. En kristallkrona ger glamour till walk in closeten och finns i olika utföranden. Spotlights är ett modernt och stilrent val som belysning medan en tyglampa i passande färg ger ett mysigt ljus.

Snygg belysning till din walk in closet hittar du bland lamporna på Inreda.org- utvald inredning på nätet.

Här får du inspiration och tips till att bygga egen walk in closet hemma.

Hoppas du fick bra tips till din walk in closet.

2 reaktioner till “Inreda walk in closet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *