Lyxig walk in closet

Fixa lyxig walk in closet!

Visst vore det härligt att ha en riktigt lyxig walk in closet hemma? En walk in closet som visar upp dina snyggaste klänningar/kavajer och accessoarer samt där du har plats för att fixa dig på morgonen i lugn och ro. Spana in snyggaste walk in closeten nedan i klassisk stil och med gott om plats för alla kläder och skor!

walk-in-closets

 

5 steg till din lyxiga walk in closet:

Dessa tips gäller dig som redan har en färdig walk in closet. Om du ska bygga en ny walk in closet så hittar du här tips till att bygga en walk in closet!

1. Grundtipsen för att få en lyxigare känsla i hemmet- vare sig det gäller din walk in closet eller annat rum hemma, så gäller det att satsa på en stilren basinredning och material som inte ser billiga ut. Satsa på en tjock, mjuk matta, en rejäl spegel och en blänkande kristallkrona så har du genast lyxkänsla i din walk in closet!

 

2.Just nu är det trendigt med guldiga inredningsdetaljer. Även andra material i blänkande utföranden som koppar och silver känns lyxigt och snyggt. Tänk på att om du väljer att inreda med guldiga detaljer så ska du vara försiktig så det inte blir för pråligt. Det är då lättare att inreda med silvriga detaljer som inte är lika ioögonfallande.

3. Välj färger tilll den lyxiga walk in closeten som passar in med inredningen i övrigt. Om du har valt en vit inredning med guldiga detaljer så passar det extra bra med dova färger på exempelvis matta och andra detaljer. Har du val en vit och mer avskalad grund till din walk in closet så är det mer fritt fram att välja pasteller och andra glada färger.

4. Välj gärna ett tema för din lyxiga walk in closet: Kanse vill du ha ett moulin-rouge tema med röd sammet och med burlesque-detaljer, eller en glittrig 20-tals budoir som utgångspunkt?

5. Välj rätt material på inredningsdetaljerna och undvik detaljerna som ser oäkta och billiga ut. Det ska gärna vara prisvärt men det behöver för den skull inte se billigt ut!

walk in closet

Lycka till med din walk in closet!

En kommentar till “Lyxig walk in closet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *