Snygg klädkammare

Snygg klädkammare/walk in closets

Spana in den här snyggt inredda klädkammaren/walk in closeten. Modern och snyggt färgmatchad med det rosa mot det svarta. Nedan lite fler av de snyggaste walk in closets och tips om hur du får din egna walk in closet i den snygga stilen!

garderob

Väldigt snygg walk in closet inredning men vill du ha en svart walk in closet är det viktigt att satsa på bra ljus i rummet så du inte tappar bort kläderna i mörkret.. Men har du mycket vita kläder så framträder de ju bra!

 

Tips för att få en snygg klädkammare!

– Börja med att se på inredning på nätet för att hitta din stil och färg. Vilka förutsättningar finns i ditt rum? Hur är ljuset och golvet? Har du ett mörkt golv kanske du inte ska välja mörka väggar tex då en klädkammare brukar vara ett litet rum.

– Inredning till klädkammaren hittar du billigast hos byggvaruhus. Googla på nätet för att hitta den som passar bäst. Behöver du hjälp med montering så kan du söka efter en bra snickare som kanske tom även kan bygga till så hyllorna ser inbyggda ut.

– Vill du ha en klassisk inredning i klädkammaren passar en klassisk kristallkrona bra, vill du ha en mer modern stil i din walk in closet kanske du ska välja spotlights eller en lampa med raka linjer.

– Sätt in mobila hängare och hyllplan i walk in closeten som går att flytta runt efter behov, beroende på om du har behov av många hyllor eller plats för klänningar tex.

– Om du är osäker på om du vill ha en permanent uppbyggd vägg pröva en annan variant först, till exempel en hög skärm.

– Se till att dina finaste kläder framhävs genom att placera dem i ljuset och längst fram. Ställ gärna in en snygg stor spegel som både en praktisk och snygg detalj. En snygg stol kan också vara bra om du behöver en paus i klädprovningen eller något..

Se fler snygga glittriga klädkammare, eller en stilrent inredd walk in closet

2 reaktioner till “Snygg klädkammare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *